Neem de Tijd
Ontbijt
– 1 (geroosterde) volkoren boterham besmeerd met halvarine of margarine uit een kuipje en notenpasta
– 2 sneetjes volkoren knäckebröd besmeerd met halvarine of margarine uit een kuipje, 1 belegd met Leidse (20+) komijnekaas en 1 met aardbeien
-Glas karnemelk (1½ dl)
– Thee zonder suiker
Tussendoor
– Koffie met geklopte halfvolle melk
– Volkoren beschuit besmeerd met halvarine of margarine uit een kuipje en belegd met aardbeien
– Schijf meloen
Lunch
– Kop wortelsoep
– 2 volkoren boterhammen besmeerd met halvarine of margarine uit een kuipje, 1 met plakje 30+ kaas en 1 belegd met linten gegrilde courgette en basilicum
– Glas halfvolle melk (1½ dl)
Tussendoor
– Thee zonder suiker
– Glas water met munt
– Rauwkost met paprikadip
Warme maaltijd
– Penne met knoflookkip en broccoli
– 100 gram kipfilet
– 5 opscheplepels broccoli (250 gram)
– 4 – 5 opscheplepels volkoren penne (200 – 250 gram)
– IJskoffie
– Glas water
In de avond
– Thee zonder suiker
– Glas water met munt
– Geroosterde tomatenspiesjes met balsamico
– Handje ongezouten noten (25 gram)